• КАКО ДО

    Убаво и негувано лице

  • Козметичарка.мк

    Блог, промоции, совети ...

Добредојдовте на Козметичарка.мк

Веб-сајт посветен на поубавата страна од животот.
За убавината на телото и душата, трендот, модата и животот...


Промоции
Козметичарка.мк ви препорачува

Од блогот
Занимливости, совети, упатства

Убавина на телото

Запрете го опаѓањето на косата за 7 дена 01.03.2018 Додека ја регулирате анемијата, стресот, хормонскиот дисбаланс или било која друга причина што може да доведе до опаѓање... Види детали
Сите блог статии од Убавина на телото

Убавината во нас

Летна љубов 23.06.2015 Дали сте почувствувале летна љубов? Сонце, плажа и незаборавен поглед што ве топли повеќе од сонцето, долги летни ноќи и... Види детали
Сите блог статии од Убавината во нас

Убавината околу нас

7-те најдобри дестинации во Франција 24.06.2015 Љубителите на Франција секогаш со ентузијазам раскажуваат за убавините на оваа туристичка дестинација. Од Азурниот брег ... Види детали
Сите блог статии од Убавината околу нас

Козметичка школа